STEG 1: BLI ENERGIMEDVETEN - LÄR KÄNNA DIG SJÄLV

OCH DIN HEALINGFÖRMÅGA

Lär dig balansera ditt och andras energisystem och skapa möjligheten till ett bättre mående på alla plan!

Upplevelser från andra kursdeltagare

Om du längtar efter att öka din energimedvetenhet, förstå mer om dig själv och hur du kan skapa det livet du längtar efter. Då är detta en spännande energikurs som kommer att fördjupa din förståelse och kunskap om både dig själv och det mänskliga energimedvetandet och dess energisystem.

Vi är så mycket mer än en fysisk kropp. Vår fysiska kropp består av ett komplext energisystem. När vår energi flödar och är i balans mår vi bra, har en stark hälsa, harmoniska relationer och naturlig kontakt med vår intention och andlighet.

När vår energi är blockerad känner vi av det på alla plan, fysiskt genom olika symtom, mentalt genom förvrängda tankemönster och känslomässigt genom stressade känslor.

Den här helgen kommer du att lära dig hur du kan balansera din egen energi genom olika energiövningar och energitekniker.

Du kommer att få lära dig en grundbehandling för att frigöra energimässiga blockeringar. Efter helgen kommer du att kunna använda och praktisera energibalansering både på dig själv och andra.

Under helgen kommer du att lära dig:

  • Grundkunskap om hur de olika energisystemen fungerar.
  • Bli mer medveten om hur du använder din energi, vad du gör eller inte gör med den. 
  • Att öppna upp din förmåga att känna och uppleva energi.
  • Få en djupare kontakt med ditt och andras energisystem.
  • Grunderna för att jobba med energiterapi.
  • Rena, hela, balansera och stärka ditt och andras energisystem.
  • Hur man kan balansera, centrera och hur man kan jorda sig.
  • Olika energiövningar som stärker och balanser ditt energisystem.

Genom att lära dig leva enligt de universella energilagarna så kommer du att öka din energimedvetenhet och få mer tillgång till din inre kraft/livskraft. Det kommer att ge dig möjlighet att göra konkreta förändringar och fler medvetna val och det leder till att du kommer att skapa mer balans och möjligheter i livet.

Våren 2024

Den 15 - 16 juni i Åkersberga ( Lärare Pärla Håkans)

Den 28 - 29 september i Sthlm/Södermalm

Lärare: Ulrica Svensk

Dagar: Lördag & söndag

Tider: kl 09.00 – 17.00

Pris: 2950 kr

Plats: Stockholm/Solna håller till på Lymfsalongen. Övriga städer har andra lokaler.

Anmälan till: ulrica@energiterapeuterna.se

Det är ett begränsat antal platser! En anmälningsavgift på 950 kr betalas vid anmälan, resterande summa betalas 2 veckor före kursstart.

Avbokningsregler: Observera att din anmälan är bindande och att anmälningsavgiften inte är återbetalningsbar. Vid avbokning 2 veckor innan kursstart återbetalas 50% av kostnaden. Vid avbokning närmare kursstart görs ingen återbetalning. Energiterapeuterna AB har rätt att ställa in kurshelgen, varvid alla eventuella inbetalda avgifter återbetalas. Ersättningar därutöver utbetalas ej.

Välkommen till en spännande och inspirerande energihelg!