Djupgående energimassage

Vår djupgående energimassage kombineras med energibehandling (healing). Den ger ofta ett djupare resultat och är ofta mer effektivt än vanlig massage.

Den djupgående massagen används som muskelbehandling för att lösa både fysiska, mentala och känslomässiga muskelspänningar. Den hjälper kroppen att avlägsna slaggprodukter och förbättrar cirkulationen och ökar förmågan till avslappning.

Den djupgående massagen är även ett bra komplement för dem som tränar, den förebygger eventuella muskulära skador och förkortar läkningsprocessen om man skadar sig.

Energibehandlingen är en stor och viktig del av hela behandlingen. När energisystemet renas, helas och balanseras från blockeringar, så ökar energiflödet och kroppens läkningsförmåga. Både vår fysiska och psykiska hälsa blir bättre.

Allt hänger ihop i kroppen och kroppens energisystem är ett av många system i kroppen som måste vara i balans för att vi ska må bra.

Man har även funnit att musklerna i kroppen är kopplade till olika organ, endokrina körtlar, vitaminer och mineraler, akupunkturmeridianer, känslor och andra delar av människans nerv- och energisystem. Hela människan och människans funktioner är ett.

Det är den helhetssynen vi arbetar utifrån och det gör att vi kan hitta flera orsaker till spänningar i musklerna.