HÖJ DIN ENERGIFREKVENS MED HJÄLP AV ETERISKA OLJOR!

Allt som existerar består av energi, även våra kroppar. Energifrekvensen i våra kroppar kan också höjas, exempelvis genom naturlig mat och bra näringstillskott. Ett annat sätt är användandet av essentiella oljor. 

Klinisk forskning visar att eteriska oljor av terapeutisk kvalitet har den högsta frekvensen av alla naturliga ämnen som är kända för människor. De kan skapa miljöer med höga energifrekvenser där sjukdomar, bakterier, virus och svampar får det svårare att överleva.

Varje eterisk olja har en frekvens och varje organ och kroppssystem har en frekvens. En eterisk oljas frekvens kommer att locka fram en liknande frekvens i kroppen. När den motsvarande frekvensen i kroppen börjar harmoniseras med oljans frekvens så släpper den lägre blockerade energin – den som skapar obalans och stress i ditt system.

Eteriska oljor har olika frekvenser och därmed också olika effekter på vår kropp och vårt energisystem.

  • Låga frekvenser skapar fysiska förändringar i kroppen.
  • Mellanfrekvenser skapar känslomässiga förändringar i kroppen.
  • Höga frekvenser skapar andliga förändringar i kroppen. Andliga frekvenser kan variera mellan 92 till 360 MHz

Jag använder essentiella oljor som ett komplement till olika energibehandlingar. Samtidigt som de förstärker effekten av behandlingen, stödjer och förstärker de din läkningsprocess. Resultatet är slående. Oljornas fantastiska läkande effekter hjälper till att skifta beteendemönster och låsta känslor.

Doterras eteriska oljor är av mycket hög kvalitet och underlättar mitt arbete som terapeut och förstärker effekten av mitt arbete och mellan behandlingarna. Det är en fantastisk hjälp till självhjälp till er klienter.

Du kan beställa din egen eteriska olja direkt från oss eller direkt från Doterra.

Den bästa rekommendationen på vilka essentiella oljor, näringsämnen och kosttillskott som bäst hjälper just dig får du genom en Zyto Balans-scanning.