VÄLKOMMEN TILL EN UNDERBAR ENERGIVECKA -

NYTT DATUM KOMMER SNART!

En energivecka är till för dig som längtar efter att utvecklas och lära känna dig själv. Bli mer av ditt sanna jag, ta fram din fulla potential och skala av det som står i vägen.

Vår grundfilosofi bygger på att allt är energi. Vi utgår från denna princip när vi behandlar och balanserar människor.

Du är så mycket mer än bara en fysisk kropp. Du består av ett komplext energisystem med lager av energi och medvetenhet. När din energi flödar, har hög frekvens och är i balans mår du bra, du har god hälsa, harmoniska relationer och en naturlig kontakt med din intention och andlighet.

Däremot när dina tankar och känslor inte flödar fritt och du inte använder din energi på ett optimalt sätt skapas det energimässiga blockeringar. Dessa oftast omedvetna blockeringar upplever du som begränsningar och obalanser i ditt liv och ofta leder det till att vi tappar kontakten med både vår kropp, vårt sanna jag och vårt högre syfte.

Allt du varit med om minns din kropp!

Under en Energivecka kommer du dagligen få unika energiterapibehandlingar som fokuserar på att frigöra dessa minnen och blockeringar från tidigare upplevelser och händelser. Genom att bli medveten om hur dina tidigare energiminnen och upplevelser påverkar dig kan du frigöra dig från gamla invanda mönster och beteenden som ofta på ett omedvetet plan har begränsat dig på olika sätt i livet. Vi hjälper dig att förstå orsak och verkan så att du kan lära känna dig själv och din energi på ett nytt sätt. 

Energibehandlingarna varvas med naturpromenader, egen tid och föreläsningar. Vi har även dagligen energibalanserande träning såsom Qi gong, frigörande dans och yoga. Du har även tillgång till vedeldad bastu med en fantastisk utsikt ut över Bråviken.

Energiveckan är både läkande, inspirerande och utvecklande. Här får du landa i en högre medvetenhet med nya insikter, en lättare energi och mer frihet i dig själv. Våra skickliga energiterapeuter finns där hela tiden och stödjer dig i din process.

Vi startar på tisdagen kväll med middag kl. 18.00 och efterföljande information om upplägget för hela veckan. Avslutningen på veckan är på söndag eftermiddag kl. 15.00.

Total investering:

Prisstege:

Prisbilden kommer när plats och datum är bokat.

Detta ingår:
Mer info kommer när platsen är bokad.

För mer information och bokning:

Mejla:ulrica@energiuterapeuterna eller ring 0735-460019

Anmälningsavgift: En anmälningsavgift på 1 444 kr betalas i samband med din anmälan, resterande summa betalas senast den 26 juli. Begränsat antal platser.

Avbokningsregler: Observera att din anmälan är bindande och att anmälningsavgiften inte är återbetalningsbar. Vid avbokning 2 veckor innan energiveckan återbetalas 50% av kostnaden. Vid avbokning närmare veckan görs ingen återbetalning. Energiterapeuterna AB har rätt att ställa in energiveckan, varvid alla eventuella inbetalda avgifter återbetalas. Ersättningar därutöver utbetalas ej.

 

Hjärtligt välkommen till att följa med oss på en underbart transformerande Energivecka!