Elevernas ord om Ulrica som lärare.

Ulrica är utan tvekan en av de bästa lärare jag haft. Jag är så förundrad, inspirerad och tacksam över att ha fått bli undervisad och vägledd av Ulrica. Enligt mig har Ulrica en medvetenhet som överträffar många så kallade gurus. Hon har integrerat sitt högre jag i sin fysiska kropp, lever ett medvetet liv mitt i vår omedvetna värld. Ulrica har ett oändligt tålamod och är enormt generös med sin kunskap, tid, kärlek och vägledning. Jag är tacksam över det sätt som Ulrica skapade en sådant tryggt, kärleksfullt och tillåtande klimat.

Gunilla Perrakoski

__________________________________________________________________________________

Det har varit en sån stabil, trygg och skön punkt att ha Ulrica som lärare. Hon är så varm, kärleksfull, generös, tålmodig, uthållig och accepterande. Hon har hållit ett sånt fint space för oss under denna utbildningstid och tagit oss steg för steg in i så otroligt mycket kunskap och verktyg med en aldrig sinande entusiasm. Jag vill också verkligen lyfta upp att du är en så unik och speciell människa. Din acceptans av de djupaste mörker hos människan, det är något jag ser hos dig när jag förnimmer detta som är så svårt att förklara i ord, men det är en otroligt vacker och viktig kvalitet som du har utvecklad i din själ. Som du lever ut i detta liv. Christ conciousness. Jag tror att du sprider en sån våg av förlåtelse och nåd som når flera kilometer omkring dig där du rör dig på planeten.

Mathilda Hedenlo

________________________________________________________________________________

Så tacksam att du Ulrica så generöst delat med dig av dig själv, dina erfarenheter och din kunskap och tid. Ditt tålamod och all kärlek. Jag har hela tiden känt en trygghet i att kunna höra av mig till dig om något känts jobbigt under utbildningen och att du har mött mig i det så fint. Jag har känt att du gör det här för att det verkligen betyder något för dig – det känns som en unik känsla/energi du förmedlar till dina elever.

Lina Alshammar

_______________________________________________________________________________

Ulrica är otroligt kompetent och hennes sätt att lära ut ”det som inte syns eller går att ta på” i lagom stora portioner, step by step, är jag imponerad av. Och att Ulrica lever precis som hon lär ger trovärdighet och visar oss att det faktiskt fungerar. Ulrica har ett varmt hjärta och har varit med oss hela tiden i processen och stöttat, coachat, väglett och berömt när det behövts.

 Ingrid Thorold

_________________________________________________________________________________

Jag vill hedra Ulrica för allt och den fantastiska underbara människan som hon är! Hon är alltid glad, bjuder på sig själv, lyssnar in, har tålamod, otroligt kunnig, delar med sig på ett otroligt sätt av all sin kunskap. Trygg, god, kärleksfull, bra på att förklara och uttrycka sig - har talets gåva. Hade aldrig kunnat få en bättre lärare, så otroligt tacksam!

 Cecilia Cronelid

_________________________________________________________________________________

Det jag kan säga om dig Ulrica är att jag känner att du har känt och förstått mig själv bättre än jag själv har gjort. Att du kände när jag inte orkade känna denna smärta som jag faktiskt hade. Att jag fick känna att jag kunde kontakta dig när jag hade det tufft även om det var mitt i din semester. Det betydde jättemycket att du fanns och lyssnade på mig i mitt gråtande. Sen vill jag uppmärksamma dig för din enorma kunskap inom energiterapi och mer därtill och att du så frikostigt delar med dig av allt, dina kunskaper, dina erfarenheter och dina personliga upplevelser genom livet. Så generöst.

Annelie Andersson

_______________________________________________________________________________

Ulrica är en otroligt kunnig, inspirerande lärare och mentor. Hon är varm och kärleksfull och ser var och en av sina elever. På hennes utbildningshelger fick jag känslan av att jag äntligen har hittat hem!

Nathalie Cornejo

______________________________________________________________________________

Ulrica har med stort tålamod och stark intuition lett utbildningsvägen framåt, även om det finns en plan så är hennes intuition överlägsen och det är den som alltid får sista ordet. Empati – hon är som ett tryggt ankare som stillsamt håller oss när vi elever irrar oss igenom en labyrint av känslor och felaktiga övertygelser. Ulrica har stor kunskap inom området energimedicin och jag är tacksam att få ha tagit del av allt det hon har förmedlat.

Rosanna Willers

_____________________________________________________________________________

Ulrica har öppnat sitt hjärta för mig och för oss alla i gruppen. Hon står stadigt som en fyr och har låtit mig och alla andra växa, rya och gråta.
Hon har utmanat oss till att våga växa och se oss själva. Hon har frikostigt delat med sin av sin kunskap genom praktiska övningar och det omfattande utbildningsmaterialet och genom att berätta personligt om sin egen resa.

Karin Vikbjer

___________________________________________________________________________

Ulrica har ett stort, stort hjärta och jag har hela tiden känt mig så trygg med henne. Hon har en enorm kunskap som hon öser ur och vill dela med sig av och är en fantastisk lärare. Hon gör det svåra begripligt!

Tina Stjärnvinge

____________________________________________________________________________

Ulrica är en sådan fantastisk medmänniska. Hon har en enorm kunskap som hon undervisar på exceptionellt fint sätt. Hon utgår alltid från personen hon har framför sig och ger sig inte förrän polletten har trillat ner. Kärlek!

Anna Carin Heller

_____________________________________________________________________________

Ulrica gör det svåra begripligt. Hon har stor kunskap och är pedagogisk. Hon visar entusiasm och glädje för det hon gör och har en stark vilja att hennes elever ska förstå helheten.

Lena M Strömberg

_______________________________________________________________________________

Ulrica är så stabil i sin andlighet och har hela utbildningen djupt förankrad i sig. Det skapar förtroende och tillit hos mig som elev. Ulrica har lyckats förklara ganska komplicerad andlighet på ett konkret och enkelt sätt, vilket gör det lätt att förstå och ta till sig. Hon har skapat ett klimat i kursalen där vi alla känt oss sedda och välkomna precis som vi är. Det är kärlek!

Pärla Håkans

_______________________________________________________________________________

Jag har aldrig haft en bättre lärare än Ulrica. Hon har genomgående haft sina kärleksglasögon på sig och bemött mig rakt igenom med kärlek och respekt. Ulrica har skapat en sådan trygg och kärleksfull miljö, hon är pedagogisk, strukturerad, lättsam och avslappnad. Jag uppskattar Ulrica för att hon ser oss, sina elever, som jämlika. Hon är inspirerande och en sann förebild.

Nathalie Gustavsson ______________________________________________________________________________

Ulrica har som lärare guidat oss igenom denna utbildning med stort tålamod, vänlighet, glädje och ovillkorlig kärlek. Hon har förmågan att se gåvorna hos sina medmänniskor och förtydliga det för dem då det inte alltid är lätt att se och tro på sina egna gåvor. Hon har varit, är och förblir en förebild för mig och det är med stor tacksamhet jag gått denna utbildning.

Cecilia Wannfors

_____________________________________________________________________________________

Ulrica förmedlar och ÄR energimässigt allt det hon lär ut. Kunskapen är integrerad och förankrad så att det som lärs ut blir genuint och sant. Hennes stora engagemang är energi, varmt bemötande, ljus och kärlek.

Jessica Westö

________________________________________________________________________________________

Ulrika som lärare har ett stort hjärta med värme och kärlek, är närvarande med stor inspiration och energi, stort engagemang, uthållighet och ärlighet, har förmåga att ge inspiration så varje individ hittar storheten inom sig, ger svar och förståelse, stark begåvning i lärande, helt underbar mentor.

Veronica Rosenberg

________________________________________________________________________________

Jag uppskattar Ulrica som lärare för hennes fantastiska förmåga att uttrycka sig och förklara saker på ett enkelt, rakt och tydligt sätt så att budskapet går in ordentligt. För hennes brinnande engagemang och genuina omtanke. För hennes värme och klarhet!

Elisa Davidsson