Elevernas ord om Ulrica som lärare.

Ulrica är så stabil i sin andlighet och har hela utbildningen djupt förankrad i sig. Det skapar förtroende och tillit hos mig som elev. Ulrica har lyckats förklara ganska komplicerad andlighet på ett konkret och enkelt sätt, vilket gör det lätt att förstå och ta till sig. Hon har skapat ett klimat i kursalen där vi alla känt oss sedda och välkomna precis som vi är. Det är kärlek!

Pärla

_______________________________________________________________________________

Jag har aldrig haft en bättre lärare än Ulrica. Hon har genomgående haft sina kärleksglasögon på sig och bemött mig rakt igenom med kärlek och respekt. Ulrica har skapat en sådan trygg och kärleksfull miljö, hon är pedagogisk, strukturerad, lättsam och avslappnad. Jag uppskattar Ulrica för att hon ser oss, sina elever, som jämlika. Hon är inspirerande och en sann förebild.

Nathalie G ______________________________________________________________________________

Ulrica har som lärare guidat oss igenom denna utbildning med stort tålamod, vänlighet, glädje och ovillkorlig kärlek. Hon har förmågan att se gåvorna hos sina medmänniskor och förtydliga det för dem då det inte alltid är lätt att se och tro på sina egna gåvor. Hon har varit, är och förblir en förebild för mig och det är med stor tacksamhet jag gått denna utbildning.

Cecilia

_____________________________________________________________________________________

Ulrica förmedlar och ÄR energimässigt allt det hon lär ut. Kunskapen är integrerad och förankrad så att det som lärs ut blir genuint och sant. Hennes stora engagemang är energi, varmt bemötande, ljus och kärlek.

Jessica

________________________________________________________________________________________

Ulrika som lärare har ett stort hjärta med värme och kärlek, är närvarande med stor inspiration och energi, stort engagemang, uthållighet och ärlighet, har förmåga att ge inspiration så varje individ hittar storheten inom sig, ger svar och förståelse, stark begåvning i lärande, helt underbar mentor.

Veronica

________________________________________________________________________________

Jag uppskattar Ulrica som lärare för hennes fantastiska förmåga att uttrycka sig och förklara saker på ett enkelt, rakt och tydligt sätt så att budskapet går in ordentligt. För hennes brinnande engagemang och genuina omtanke. För hennes värme och klarhet!

Elisa