Elevernas ord om Ulrica som lärare.

Ulrica är en otroligt kunnig, inspirerande lärare och mentor. Hon är varm och kärleksfull och ser var och en av sina elever. På hennes utbildningshelger fick jag känslan av att jag äntligen har hittat hem!

Nathalie C

______________________________________________________________________________

Ulrica har med stort tålamod och stark intuition lett utbildningsvägen framåt, även om det finns en plan så är hennes intuition överlägsen och det är den som alltid får sista ordet. Empati – hon är som ett tryggt ankare som stillsamt håller oss när vi elever irrar oss igenom en labyrint av känslor och felaktiga övertygelser. Ulrica har stor kunskap inom området energimedicin och jag är tacksam att få ha tagit del av allt det hon har förmedlat.

Rosanna

_____________________________________________________________________________

Ulrica har öppnat sitt hjärta för mig och för oss alla i gruppen. Hon står stadigt som en fyr och har låtit mig och alla andra växa, rya och gråta.
Hon har utmanat oss till att våga växa och se oss själva. Hon har frikostigt delat med sin av sin kunskap genom praktiska övningar och det omfattande utbildningsmaterialet och genom att berätta personligt om sin egen resa.

Karin

___________________________________________________________________________

Ulrica har ett stort, stort hjärta och jag har hela tiden känt mig så trygg med henne. Hon har en enorm kunskap som hon öser ur och vill dela med sig av och är en fantastisk lärare. Hon gör det svåra begripligt!

Tina

____________________________________________________________________________

Ulrica är en sådan fantastisk medmänniska. Hon har en enorm kunskap som hon undervisar på exceptionellt fint sätt. Hon utgår alltid från personen hon har framför sig och ger sig inte förrän polletten har trillat ner. Kärlek!

Anna Carin

_____________________________________________________________________________

Ulrica gör det svåra begripligt. Hon har stor kunskap och är pedagogisk. Hon visar entusiasm och glädje för det hon gör och har en stark vilja att hennes elever ska förstå helheten.

Lena

_______________________________________________________________________________

Ulrica är så stabil i sin andlighet och har hela utbildningen djupt förankrad i sig. Det skapar förtroende och tillit hos mig som elev. Ulrica har lyckats förklara ganska komplicerad andlighet på ett konkret och enkelt sätt, vilket gör det lätt att förstå och ta till sig. Hon har skapat ett klimat i kursalen där vi alla känt oss sedda och välkomna precis som vi är. Det är kärlek!

Pärla

_______________________________________________________________________________

Jag har aldrig haft en bättre lärare än Ulrica. Hon har genomgående haft sina kärleksglasögon på sig och bemött mig rakt igenom med kärlek och respekt. Ulrica har skapat en sådan trygg och kärleksfull miljö, hon är pedagogisk, strukturerad, lättsam och avslappnad. Jag uppskattar Ulrica för att hon ser oss, sina elever, som jämlika. Hon är inspirerande och en sann förebild.

Nathalie G ______________________________________________________________________________

Ulrica har som lärare guidat oss igenom denna utbildning med stort tålamod, vänlighet, glädje och ovillkorlig kärlek. Hon har förmågan att se gåvorna hos sina medmänniskor och förtydliga det för dem då det inte alltid är lätt att se och tro på sina egna gåvor. Hon har varit, är och förblir en förebild för mig och det är med stor tacksamhet jag gått denna utbildning.

Cecilia

_____________________________________________________________________________________

Ulrica förmedlar och ÄR energimässigt allt det hon lär ut. Kunskapen är integrerad och förankrad så att det som lärs ut blir genuint och sant. Hennes stora engagemang är energi, varmt bemötande, ljus och kärlek.

Jessica

________________________________________________________________________________________

Ulrika som lärare har ett stort hjärta med värme och kärlek, är närvarande med stor inspiration och energi, stort engagemang, uthållighet och ärlighet, har förmåga att ge inspiration så varje individ hittar storheten inom sig, ger svar och förståelse, stark begåvning i lärande, helt underbar mentor.

Veronica

________________________________________________________________________________

Jag uppskattar Ulrica som lärare för hennes fantastiska förmåga att uttrycka sig och förklara saker på ett enkelt, rakt och tydligt sätt så att budskapet går in ordentligt. För hennes brinnande engagemang och genuina omtanke. För hennes värme och klarhet!

Elisa