Elevernas ord om Ulrica som lärare ...

Ulrica har som lärare guidat oss igenom denna utbildning med stort tålamod, vänlighet, glädje och ovillkorlig kärlek. Hon har förmågan att se gåvorna hos sina medmänniskor och förtydliga det för dem då det inte alltid är lätt att se och tro på sina egna gåvor. Hon har varit, är och förblir en förebild för mig och det är med stor tacksamhet jag gått denna utbildning.

Cecilia

_____________________________________________________________________________________

Ulrica förmedlar och ÄR energimässigt allt det hon lär ut. Kunskapen är integrerad och förankrad så att det som lärs ut blir genuint och sant. Hennes stora engagemang är energi, varmt bemötande, ljus och kärlek.

Jessica

________________________________________________________________________________________

Ulrika som lärare har ett stort hjärta med värme och kärlek, är närvarande med stor inspiration och energi, stort engagemang, uthållighet och ärlighet, har förmåga att ge inspiration så varje individ hittar storheten inom sig, ger svar och förståelse, stark begåvning i lärande, helt underbar mentor.

Veronica

________________________________________________________________________________

Jag uppskattar Ulrica som lärare för hennes fantastiska förmåga att uttrycka sig och förklara saker på ett enkelt, rakt och tydligt sätt så att budskapet går in ordentligt. För hennes brinnande engagemang och genuina omtanke. För hennes värme och klarhet!

Elisa