KROPPENS FREKVENSER

Allt som existerar har sin unika frekvens. En hälsosam kroppsfrekvens ligger på 62-72 MHz. När frekvensen sjunker blir vårt immunförsvar försvagat, vilket gör oss mer mottagliga för sjukdomar. 

Kroppens frekvens

Genomsnittlig kroppsfrekvens: 62-78 MHz

Människokroppen från halsen och upp: 72-78 MHz

Människokroppen från halsen och ned: 60-68 MHz

Ett genis hjärnfrekvens: 80-82 MHz

Normal hjärnfrekvens: 72 MHz

Sköldkörteln: 62-68 MHz

Thymus-körteln: 65-68 MHz

Hjärtat: 67-70 MHz

Lungorna: 58-65 MHz

Levern: 55-60 MHz

Bukspottkörteln: 60-80 MHz

 

Varje sjukdom har sin unika frekvens

Förkylning och influensa börjar vid: 57-60 MHz

Sjukdom börjar vid: 58 MHz

Candida-överväxt börjar vid: 55 MHz

Mottagande för Epstein Barr-virus vid: 52 MHz

Receptivitet mot cancer: 42 MHz

Döden: 25 MHz


Även allt vi äter, andas in och absorberar har sin egen frekvens. Det mest naturliga, det vill säga så nära produktens naturliga tillstånd, brukar också ha högst frekvens. Således har färska livsmedel och örter som odlats organiskt och äts relativt nyplockat/nyskördat oftare högre frekvens.

 

Matens frekvens:

Processad mat: 0 MHZ

Konserverad mat: 0 MHZ

Torkad mat: 15-22 MHz

Torkade örter: 15-22 MHz

Färska livsmedel: 20-27 MHz

Färska örter: 20-27 MHz

Eteriska oljor börjar vid 52 MHz och går så högt som 320 MHz (rosoljans frekvens). 

Mindre inre stress och mindre påverkan av låga frekvenser utifrån ger mer motståndskraft mot sjukdom. Om vi kan hålla våra kroppar i rätt frekvens får virus, bakterier och svamp inte fäste.

Studier har visat att vissa frekvenser kan minska sjukdomstillväxt och till och med förstöra sjukdomsalstrande celler, allt enligt principen ”högre frekvenser är starkare än lägre frekvenser".

Jag vågar påstå att framtidens medicin i stort kommer att handla om att höja kroppens frekvens = Energiterapi!