KROPPENS FREKVENSER
Allt som existerar har sin unika frekvens. En hälsosam kroppsfrekvens ligger på 62-72 MHz. När frekvensen sjunker blir vårt immunförsvar försvagat, vilket gör oss mer mottagliga för sjukdomar.
Kroppens frekvens
Genomsnittlig kroppsfrekvens: 62-78 MHz
Människokroppen från halsen och upp: 72-78 MHz
Människokroppen från halsen och ned: 60-68 MHz
Ett genis hjärnfrekvens: 80-82 MHz
Normal hjärnfrekvens: 72 MHz
Sköldkörteln: 62-68 MHz
Thymus-körteln: 65-68 MHz
Hjärtat: 67-70 MHz
Lungorna: 58-65 MHz
Levern: 55-60 MHz
Bukspottkörteln: 60-80 MHz
Varje sjukdom har sin unika frekvens
Förkylning och influensa börjar vid: 57-60 MHz
Sjukdom börjar vid: 58 MHz
Candida-överväxt börjar vid: 55 MHz
Mottagande för Epstein Barr-virus vid: 52 MHz
Receptivitet mot cancer: 42 MHz
Döden: 25 MHz
Även allt vi äter, andas in och absorberar har sin egen frekvens. Det mest naturliga, det vill säga så nära produktens naturliga tillstånd, brukar också ha högst frekvens. Således har färska livsmedel och örter som odlats organiskt och äts relativt nyplockat/nyskördat oftare högre frekvens.
Matens frekvens:
Processad mat: 0 MHZ
Konserverad mat: 0 MHZ
Torkad mat: 15-22 MHz
Torkade örter: 15-22 MHz
Färska livsmedel: 20-27 MHz
Färska örter: 20-27 MHz
Eteriska oljor börjar vid 52 MHz och går så högt som 320 MHz (rosoljans frekvens).
Mindre inre stress och mindre påverkan av låga frekvenser utifrån ger mer motståndskraft mot sjukdom. Om vi kan hålla våra kroppar i rätt frekvens får virus, bakterier och svamp inte fäste.
Studier har visat att vissa frekvenser kan minska sjukdomstillväxt och till och med förstöra sjukdomsalstrande celler, allt enligt principen ”högre frekvenser är starkare än lägre frekvenser".
Jag vågar påstå att framtidens medicin i stort kommer att handla om att höja kroppens frekvens = Energiterapi!