ÖKA DIN VITALITET OCH HÄLSA GENOM ENERGITRÄNING!

Under våren kommer vi anordna olika former av energiträning så som Do in, Qigong, de fem tibetanska riterna & meditationer av olika slag i vår lokal i Solna. Syftet är att hjälpa dig att skapa goda energivanor som kan öka din vitalitet, energi, välmående, hälsa och stärka ditt energisystem.

Vi är så mycket mer än en fysisk kropp. Vår fysiska kropp består av ett komplext energisystem. När vår energi flödar och är i balans mår vi bra, vi har en god hälsa, harmoniska relationer och naturlig kontakt med vår intention och andlighet.

På samma sätt som vi kan ta näringstillskott för att stärka vår hälsa och höja vår energi, så kan energiträning av olika slag hjälpa dig att stärka hälsan, öka välmående, höja din energi, stärka ditt immunförsvar och göra dig mer stresstålig, harmonisk, närvarande och balanserad. 

Att skapa energivanor i vardagen:

  • ökar din vitalitet och känsla av välmående
  • förbättrar din hälsa på alla plan.
  • hjälper till att hålla stressnivån nere.
  • främjar din fysiska kondition
  • föryngrar till både kropp och själ.

 Ta hand om dig och din energi tillsammans med oss under våren!

 

QI GONG OCH DO IN ~ föryngrar dig till både kropp och själ.     

Qi är den vitala kraften/energin som upprätthåller våra liv, utan den blir vi trötta och sjuka. Gong betyder träning, så att utföra Qigongträning handlar om att träna och stärka sin vitalitet och livsenergi. Under dom här 6 kvällarna kommer du få lära dig att utföra en serie Do in rörelse som uppvärmning och en serie i Taiji qigong som består av 18 olika rörelser där andning, kroppshållning, rörelse och meditation kombineras för att stimulera livsenergin, skapa energi, återställa hälsan och främja välmående. Taiji Qigong är en medicinsk Qigong form som förbättrar hälsan och stärker de inre organen – och de hjälper dig att ta itu med dina hälsoproblem själv. Du kommer att få allt på papper så att du lätt kommer att kunna utföra din Qigongträning själv på egen hand!  

Dag: söndagar

Datum: 25 feb, 11,25 mars,8, 22, april, 6 maj

Antal tillfällen: 6 st

Tid: mellan kl. 18.00 – 19.30

Plats: Energiterapeuternas lokal på Backvägen 10, nb

Kostnad: 200 kr/per gång eller rabattkort på 8 ggr 1300 kr

Lärare: Ulrica Svensk

Anmälan görs på: ulrica@energiterapeuterna.se eller 0735-460019

 

DE FEM TIBETANSKA RITERNA – ungdomens källa

Det snabbaste sättet att återvinna ungdom, hälsa och vitalitet är att aktivera sina chakran så att de fungerar i normalt tempo. I en frisk och vital kropp roterar dessa energifält med hög hastighet och låter den vitala livsenergin flöda. Men om en eller flera av dessa virvlar saktar farten kommer energiflödet att blockeras och det leder till åldrande och vacklande hälsa.

De här två kvällarna kommer jag att lära ut de fem tibetanska riterna som är fem olika övningar kallade riter som återställer den bristande jämnvikten i kroppens energicentra. De har i syfte att balansera upp ditt energisystem, öka din energi, styrka, vitalitet och hälsa. Varje enskild övning är en hjälp, men för att få bästa resultatet ska man helst göra alla fem varje dag ( tar ca 15 min). Du kommer att få förståelse och hjälp om hur,när och varför just dessa fem riter är så effektiva och kan hjälpa dig att behålla både hälsa och öka din vitalitet. Du kommer att få allt på papper så att du lätt kommer att kunna utföra de fem tibetanska riterna själv på egen hand!  

Dag: söndagar

Datum: 20 maj & 3 juni

Antal tillfällen: 2 st

Tid: mellan kl. 18.00 – 19.30

Plats: Energiterapeuternas lokal på Backvägen 10, nb

Kostnad: 200 kr/per gång eller rabattkort på 8 ggr 1300 kr

Lärare: Ulrica Svensk

Anmälan görs på: ulrica@energiterapeuterna.se eller 0735-460019

 

PROVA PÅ FRIGÖRANDE DANS LÖRDAGEN DEN 22 MAJ

Dansa för livet...

Njut av att landa i dig och röra dig till musik!

Detta pass är ett tillfälle att få stanna upp och vara med dig själv. En möjlighet att lyssna inåt och känna hur det känns just nu. Det är en källa för att väcka liv i kropp och själ och se nya möjligheter.

Under ett pass rör du dig fritt till musik utifrån din egen känsla och vad musiken och temat väcker i dig.

Välkommen!

Datum: Tisdagen den 22 maj

Tid: mellan kl 18.00 - 20.00

Plats: Energiterapeuterna, Backvägen 10, Solna

Pris: 100kr (prova-på-pris)

Lärare: Pärla Håkans

Anmälan: senast 10 mars till parla.hakans@gmail.com eller 

ring mig Pärla 070-369 12 73

 

" Energiträning skapar rörelse i kropp som ger energi istället för att ta energi. Det är ett träningsätt som hjälper dig att släppa stressen, att få kontakt med dig själv och din kropp. Det hjälper dig att ta hand om kropp och själ och gör den glad, stark, lycklig och energifylld. "