MÅNADENS VISDOM

Visdomsord

2015-03-12

 

Genom olika visdomsord hoppas vi kunna ge dig möjligheten att få ta del av en klarhet, förståelse och visdom som hjälper dig leva i enlighet med de energilagar som vi människor lyder under. Vi hoppas kunna ge dig verktyg så att du verkligen kan bli mästare över ditt liv.

All ljus, kärlek och glädje önskar vi dig på din livsresa!

 

När du ägnar dig åt att tillsammans med någon annan fokusera på ett problem som den personen har, då hjälper du varken den andra eller dig själv, eftersom ni båda förstärker problemet genom att ge det er energi och uppmärksamhet. Det blir också så att ni både drar till er mer "liknande" problem.

Med den vetskapen i åtanke är det mycket viktigt att du och den andra personen inriktar er på det ni båda vill ha. den som har problemet bör uppmuntras att tala om det han eller hon vill ha i stället för om problemet, vilket är det han eller hon inte vill ha. Problemet uppstod just för att personen tänkte eller pratade om något han eller hon inte ville ha, och denna kedjereaktion måste få ett slut. hjälp dina närstående genom att uppmuntra dem att tala om det de vill ha. Det är alltid lösningen.